The Arcane Brothers

Elektronisk Presse Kit (EPK)

Fra Lillesand kommer visesanger Terje Ellefsen 8. november med sin 15 spor lange debut-LP "Spellefsen". Observasjoner, kommentarer, erfaringer og litt fri diktning - dette danner grunnlaget for Ellefsens sørlandske undergrunnsviser. Men dette er ikke et tradisjonelt album med solbleke sørlandsviser, marinert i saltvann og krydret med trekkspillklang.

Ellefsen, produsent Arne Kjelsrud Mathisen, og resten av musikerne, har brukt et bredt arsenal av instrumenter og rytmer, stemninger og innfallsvinkler.

Terje Ellefsen er en visesanger, musiker og låtskriver som vokste opp i et musikalsk hjem. Fra sin spede begynnelse som funkbassist på gutterommet har han etterhvert spilt musikk i en rekke sjangre og sammensetninger, og har alltid likt å skape musikk vel så mye som å fremføre den.

Mest kjent er han kanskje som kontrabassist og låtskriver i americana/folkrockbandet Susie & the Spuds, men han skrev og fremførte viser flere år før han var med å stifte det bandet.

Undergrunnsvisene har kun blitt fremført noen få ganger årlig siden begynnelsen, gjerne i samspill med én eller flere musikantvenner. Ti år med hjemmesnekra viser i skisseform har gjennom lekent studioarbeid vokst til noe større. Det er akustisk, det er elektrisk; det er nært og vart - og stort og bombastisk.

Ellefsen synger på sin innfødte lillesandsdialekt, og innholdet spenner fra protestviser til musikalske gledeserklæringer. Han har blitt sammenlignet med flinke folk som Tønes og Moddi, men høres først og fremst ut som seg selv. Kos deg med et annerledes visealbum!

Klikk her for å lytte til albumet

Klikk her for å laste ned mp3, promo og cover

Medvirkende:
Arne Kjelsrud Mathisen - Trommer, perkusjon, tangenter, gitar, kor
Kjetil Grande - Gitar
Lars Løberg Tofte - Bass
Marin Stallemo Bakke - fiolin, bratsj

Produsert og mikset av Arne Kjelsrud Mathisen, Nygrenda Vev & Dur
Mastret av Anders Bjelland, Broen studio
Albumcover av Kjetil GrandeTerje Ellefsen
Sypressgata 2
4790 Lillesand
(+47) 90 72 62 48
terje@arcane-collective.no
Facebook
Instagram

Label: Arcane Collective Recordings
Distributør: Musikkoperatørene
Association: TONO

© 2019 Arcane Collective Recordings / Stay tuned!
Powered by Webnode
Create your website for free!